Vizitati site-ul nostru:

joi, 2 iulie 2009

Criza de vindecare din curele naturiste de dezintoxicare

La inceperea unui tratament naturist si in special la initierea unei cure de dezintoxicare, cum este cea pe care o produce consumul de aloe apar diferite simptome sau senzatii neplacute, ce fac parte din asa zisa “criza de vindecare”, cum ar fi:

Gust amar – datorita dezintoxicarii, in special a ficatului
Diaree sau constipatie
Senzatia de balonare
Greata si uneori chiar voma

Acnee tranzitorie, mai ales dacă nu se consumă suficientă apă
Ameteli – datorata de exemplu reglarii tensiunii arteriale
Dureri in zonele bolnave- semn ca substantele active din produsul ingerat lucreaza in zona respectiva
Senzatie generala de rau

Toate aceste simptome arata ca substantele terapeutice isi fac efectul si de aceea nu trebuie oprită cura!
Nu trebuie sa va speriati- produsele naturale, alimentele pentru purificare, nu sunt precum medicamentele de sinteză chimică. Ele nu au efecte secundare sau adverse, nu sunt toxice, deci nu va pot face rau decat in masura in care un consum exagerat de lapte, apa si prune la aceeasi masa va induce o diaree tranzitorie.
Cu rabdare, veti constata ca, dupa un timp, aceste simptome dispar si starea generala se imbunatateste treptat si continuu. De asemenea veti remarca remisiunea problemelor de sanatate pentru care ati inceput cura in cauza şi chiar a altora la care nu v-aţi fi aşteptat - datorită purificării generale prin care a trecut întreg organismul.

Se recomandă să se facă cure periodice de dezintoxicare chiar daca nu aveţi probleme serioase de sănătate care să le impună. Vă veţi simţi mult mai bine, mai uşori, mai vioi şi veţi evita viitoare îmbolnăviri.

Cu incredere si rabdare veti reusi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu